In Vino Sanitas

TempranilloDos gots de vi et mantindran lluny del metge!

L’afirmació de que el consum moderat de vi és beneficiós per a la salut té el suport de diferents estudis i investigacions fets per universitats de tot el món. Cada dia es descobreixen nous beneficis del vi. La darrera recerca de Elizabeth Hijona Muruamendiaraz, de la Universitat del País Basc UPV/EHU afirma que beure dues copes de vi negre al dia ajuda a disminuir els nivells de greix al nostre fetge. En proves fetes a rates amb esteatosi hepàtica no-alcohòlica, l’addició de resveratrol, una molècula produïda per moltes plantes i present al vi, va generar una notable reducció del mencionat excés de greix. El resveratrol es troba a la pell del raïm negre, i és un dels components del vi negre. Redueix la producció de substàncies oxidatives de les cèl·lules, el que comporta una millor conservació del fetge. Les proves fetes demostren que el tractament amb resveratrol també té efectes anticancerígens, antiinflamatoris, disminueix els nivells de sucre a la sang, i d’altres millores cardiovasculars.

Les bones notícies sobre el vi, i els seus beneficis per a la salut s’estan tornant més fiables amb cada nova investigació i més sòlides amb cada nou experiment. Gràcies a la recerca biomèdica podem redescobrir els eterns beneficis d’aquesta beguda de culte i gaudir-la en una nova faceta.

Two glasses of wine a day keep the doctor away!

The affirmation that a modest consumption of wine is healthy for us humans is being supported and reinforced with continuous studies and investigations by universities all over the world. Accordingly almost every day new wine benefits are being discovered. The latest research by Elizabeth Hijona Muruamendiaraz at the University of the Basque Country UPV/EHU asserts that drinking two glasses of red wine per day helps to diminish quantity of fat in our liver. Tested on rats with non-alcoholic hepatic esteatosis, the adding of resveratrol a molecule produced by several plants present in wine, generated a notable reduction of the above mentioned fat accumulation. Resveratrol is found in the skin of red grapes and is a constituent of red wine. It reduces the production of pro-oxidant substances and favours cell oxidation which leads to a better conservation of the liver. Several experiments have shown that resveratrol treatment has also anti-cancer, anti-inflamatory, blood-sugar-lowering and other beneficial cardiovascular effects.

The good news on wine and its benefits on the human health are becoming more reliable with every new research and more solid with every new experiment. Thanks to biochemical research we can rediscover the everlasting benefits of this cult drink and enjoy it in a new facet.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: